Kreatív Világom | Könnyü Mária - Kreatív nyár
Ha szeretsz strandolni, és szereted a nyáresti kerti partikat, a könyvben ezekhez kapsz kreatív diy ötleteket. Saját kezűleg készíthetsz könnyen elkészíthető finom falatokat és italokat a kerti partira, a dekorációs csináld magad ötletekkel pedig a parti helyszínét díszítheted fel. Ha inkább mégis a strandra mennél, egy-két divatos sk. kiegészítővel feldobhatod az öltözékedet is. Te melyiket választod, a bulit vagy a strandolást?
diy ötletek nyárra, kreatív nyári ötletek, csináld magad kerti parti, nyári dekoráció kertbe, diy strand ötletek
531
single,single-portfolio_page,postid-531,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-7.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.1,vc_responsive

Könnyü Mária – Kreatív nyárPár szóban erről a munkámról

Kreatív nyár

 

Neked is a nyár a kedvenc évszakod? Szeretsz strandolni, és szereted a nyáresti kerti partikat? Ebben a könyvben pont ezekhez kapsz kreatív ötleteket. Könnyen elkészíthető finom falatokat és italokat készíthetsz a kerti partidra, a dekorációs ötletekkel pedig a parti helyszínét díszítheted fel. Ha inkább mégis a strandra mennél, egy-két divatos kiegészítővel feldobhatod az öltözékedet is. Te melyiket választod, a bulit vagy a strandolást?

 

 

Kategória
Könyveim