kreativ_otletek_filc_viragok_keszitese

Könnyü Mária vagyok, és ötleteket adok, hogyan készíts ajándékokat, dekorációkat saját kezűleg.

 

Ha saját kezűleg szeretnél az otthonodba különböző alkalmakra, ünnepekre dekorációkat, díszeket készíteni, vagy saját kezűleg készített ajándékokkal szeretnéd meglepni a szeretteidet, akkor jó helyen jársz. Az alapanyagok bemutatásától kezdve, az ötlet elkészítését lépésről-lépésre, fotókkal illusztrálva megmutatom neked.

 

Munkáimmal találkozhattál már:

–          Szalay Kiadóval elkészített kreatív könyveimben

–          Meska blogon, és a 2013-as karácsonyi ajándék magazinjában

–          NLC karácsonyi csináld magad rovatában

–          régi weboldalamon, az a-x.hu-n.

 

A kreativitás már gyerekkoromban is fontos szerepet játszott az életemben, szerettem a környezetemben található alapanyagokból különböző díszeket, maketteket készíteni, és már nyolc évesen megvarrtam életem első ruháját. Jó pár évre rá, kitanultam a szabás-varrás minden csínját-bínját, és mivel érdekelt, megtanultam a virágkötészet alapjait is. A család révén az asztalos szakmába is belekóstolhattam, így nem okoz problémát a fával való barkácsolás sem.

 

Egy hosszabb külföldi tartózkodás során, csak ámultam és bámultam, hogy a könyvesboltokban és a barkácsboltokban mennyi kreatív könyvet lehet beszerezni. Hazatérve elhatároztam, hogy én is kreatív könyveket szeretnék készíteni. Elkezdtem dolgozni rajta, de a végén nem könyv született, hanem egy weboldal, mely 2006-ban, a-x.hu néven indult el. A weboldalnak köszönhetően pedig a Szalay Kiadó is megtalált, és azóta nyolc különböző témájú kreatív könyvet készítettünk.

 

És 2015 év végén elindult az új weboldalam….